Δραστηριότητες

SEAT

Η SEAT στην Ελλάδα

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της SEAT & της CUPRA στην Ελλάδα από το 1985 και ανήκει στον Όμιλο της Autohellas. Η Autohellas είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ και μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη AEGEAN.

Η SEAT διεθνώς

H SEAT ιδρύθηκε το 1950 από το Εθνικό Ινστιτούτο Βιομηχανίας (Instituto Nacional de Industria, INI) της Ισπανίας και σήμερα αποτελεί θυγατρική εταιρεία του γερμανικού ομίλου Volkswagen, εξάγοντας το 80% της παραγωγής της σε 75 χώρες. Η SEAT κρατά τις ρίζες της πίσω στις 22 Ιουνίου 1940, όταν η ιδιωτική ισπανική τράπεζα «Banco Urquijo» ίδρυσε την «Sociedad Ibérica de Automóviles de Turismo» (S.I.A.T.) ως προάγγελο της SEAT, με το φιλόδοξο στόχο να εδραιωθεί ως η εθνική αυτοκινητοβιομηχανία της Ισπανίας.

Με έδρα την Βαρκελώνη, το βασικό εργοστάσιο της SEAT στο Martorell, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα σ την Ευρώπη, με ετήσια παραγωγή πάνω από 500.000 οχήματα, ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή μοντέλων της Audi.

Η προηγμένη τεχνολογία, ο σπορ σχεδιασμός και η οδηγική απόλαυση είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα αυτοκίνητα της SEAT, ενώ μέσω της SEAT MÓ η εταιρεία εργάζεται για την ανάπτυξη και την προώθηση της μελλοντικής στρατηγικής μικροκινητικότητας με επίκεντρο τα ηλεκτρικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα

Video

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση