Δραστηριότητες

CUPRA

Η CUPRA στην Ελλάδα

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ δραστηριοποιείται ως αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της SEAT & της CUPRA στην Ελλάδα από το 1985 και ανήκει στον Όμιλο Autohellas. Η Autohellas, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑΑ) και μέλος του ευρύτερου Όμιλου Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της αερομεταφοράς μέσω της εισηγμένης εταιρείας AEGEAN.

Η CUPRA διεθνώς

Η CUPRA αντιπροσωπεύει μια εξαιρετικά καινοτόμα μάρκα, που ενσωματώνει συναισθηματική εμπειρία, ηλεκτροκίνηση και υψηλές επιδόσεις, με στόχο να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Έχοντας ξεκινήσει ως αυτόνομη εμπορική μάρκα το 2018, η CUPRA εδρεύει στο Martorell (Βαρκελώνη) συμπεριλαναμβανομένου και του εργαστηρίου αγωνιστικών αυτοκινήτων, ενώ διαθέτει ένα ευρύ διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων σημείων πώλησης.

Το 2021, η CUPRA συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία, σημειώνοντας τριπλασιασμό των πωλήσεών της σε 80.000 οχήματα, βασισμένη στην εξαιρετική επιτυχία του CUPRA Formentor. Αποδεικνύοντας ότι η ηλεκτροκίνηση και οι υψηλές επιδόσεις μπορούν να συνυπάρχουν άψογα, το 2022 επέκτεινε τη γκάμα της με το CUPRA Born, το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της, προσφέροντας επιπλέον επιλογές μπαταρίας και τις πιο ισχυρές εκδόσεις e-Boost. Επιπλέον, παρουσίασε μια συλλεκτική έκδοση του CUPRA Formentor, το 2.5lt VZ5 με απόδοση 390hp. Το SUV CUPRA Tavascan αναμένεται να κυκλοφορήσει ως το δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο το 2024, ενώ το 2025 θα παρουσιαστεί το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της μάρκας, το CUPRA Raval, εμπνευσμένο από το CUPRA UrbanRebel concept.

Δείτε περισσότερα

Βίντεο

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση