Δραστηριότητες

Ο Όμιλος Autohellas δραστηριοποιείται στους κλάδους της μίσθωσης αυτοκινήτων και των ελαφρών φορτηγών και της εισαγωγής, διανομής και πώλησης αυτοκινήτων.
Πιο συγκεκριμένα, στον κλάδο της μίσθωσης παρέχει υπηρεσίες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (κάτω του ενός έτους) και Μακροχρόνιας Μίσθωσης και διαχείρισης στόλου (άνω του ενός έτους). Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία και Κροατία, έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του σήματος της Hertz και των Thrifty, Dollar και Firefly καθώς και την αποκλειστική λήψη τεχνογνωσίας για τη δημιουργία βέλτιστων υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων.

Στον κλάδο της εμπορίας, ο Όμιλος είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων SEAT, HYUNDAI και KIA, στην Ελλάδα, καθώς και αυτοκινήτων SEAT στη Βουλγαρία. Η Autohellas, μέσω της επωνυμίας Βελμάρ (Αutotechnica Hellas MATEE), παρέχει επίσης υπηρεσίες ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων, FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, ALFA ROMEΟ, JEEP, FIAT, ABARTH, HYUNDAI, KIA, SAAB, BMW, ΜΙΝΙ και μοτοσικλετών ΒΜW MOTORRAD.

Ανακαλύψτε

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση