Δραστηριότητες

ΚΙΑ

Η ΚΙΑ στην Ελλάδα

Η ΚΙΑ Hellas ιδρύθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1998 αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων, ανταλλακτικών, υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της μάρκας ΚΙΑ στην ελληνική αγορά. Από τα τέλη του 2017 το 70% της ΚΙΑ Hellas ανήκει στην Autohellas. Η Autohellas είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ και μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη Aegean.

To 2018 η ΚΙΑ HELLAS διπλασιάζει το μερίδιο αγοράς της και ανήκοντας πλέον στον όμιλο της AUTOHELLAS βάζει τα θεμέλια μέσα από ένα Δίκτυο 31 Εξουσιοδοτημένων Διανομέων να κατακτήσει νέα ακόμη υψηλότερα επίπεδα και να πρωτοστατήσει στις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου της αυτοκίνησης. Διευρύνει την προϊοντική της γκάμα από το μικρό αυτοκίνητο πόλης αλλά με στάνταρντ υψηλότερων κατηγοριών Picanto στο δυναμικό Rio και στο υψηλής τεχνολογίας Ceed, ενώ επεκτείνει την γκάμα των SUV με τα πρωτοποριακά Stonic και Sportage. Αναπτύσσει τις πρωτοβουλίες εκείνες τόσο στο προιοντικό όσο και στο εμπειρικό των πελατών επίπεδο που θα αναδείξουν το motto της ΚΙΑ – «Η Δύναμη να Εκπλήσσει».

Η ΚΙΑ διεθνώς

Η KIA Motors Corporation ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας. Απο την κατασκευή ποδηλάτων πέρασε γρήγορα στην κατασκευή φορτηγών και, λίγο αργότερα, στην κατασκευή αυτοκινήτων εξαγοράζοντας την Asia Motors. Το 1998 ενσωματώνεται στο μεγαλύτερο Όμιλο στην Νότια Κορέα, τη Hyundai Motor Group, του 5ου μεγαλύτερου κατασκευαστή αυτοκινήτων παγκοσμίως, αποτελούμενου από 3 εταιρείες κατασκευής χάλυβα, 14 εταιρείες στον ναυπηγικό και κατασκευαστικό τομέα καθώς και 23 άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς υψηλής τεχνολογίας, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, παραγωγής και διάθεσης ανταλλακτικών, λογισμικού, υπηρεσιών διακίνησης κλπ. Με

  • οκτώ (8) κεντρικά γραφεία διάσπαρτα σε όλες τις ηπείρους,
  • τέσσερα (4) Κέντρα Έρευνας και Τεχνολογίας,
  • δύο (2 ) Κέντρα Σχεδίασης στην Καλιφόρνια και τη Γερμανία, καθώς και
  • έντεκα (11) εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων

η ΚΙΑ είναι μια Μάρκα με πραγματικά παγκόσμιο αποτύπωμα.

Με motto «Η Δύναμη να Εκπλήσσει», η ΚΙΑ κατασκευάζει αυτοκίνητα με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, στην υψηλή τεχνολογία και στο σχεδιασμό. Εχοντας αποσπάσει 25 βραβεία σχεδιασμού, ποιότητας κατασκευής, αξιοπιστίας καθώς και ασφάλειας, κατακτά ολοένα και αυξανόμενους οπαδούς κατορθώνοντας να αυξήσει την περίοδο 2008 – 2017 κατά 98% τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο. Με μια γκάμα που πλήρως καλύπτει όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων κατατάσσεται μόνιμα στις τρείς πρώτες θέσεις σε ποιότητα και αξιοπιστία στην έρευνα JD Power. Πέρα από την ποιότητα κατασκευής, γεγονός που της επιτρέπει να προσφέρει τη μοναδική 7-ετή εργοστασιακή εγγύηση για τα αυτοκίνητά της, διαφοροποιείται έντονα από τους υπόλοιπους κατασκευαστές αυτοκινήτων από τα premium χαρακτηριστικά που ενσωματώνει στην προϊοντική της γκάμα απευθυνόμενη στους νέους όχι μόνο ηλικιακά αλλά και με τρόπο ζωής οδηγούς.

Δείτε περισσότερα

Βίντεο

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση