Δραστηριότητες

Hyundai

Η Hyundai στην Ελλάδα

Η Hyundai Hellas ιδρύθηκε την 1 Αυγούστου 1990 αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων, ανταλλακτικών, υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης της μάρκας ΗΥUNDAI στην ελληνική αγορά. Από τα τέλη Δεκεμβρίου 2017 το 70% της Hyundai Hellas ανήκει στην Autohellas. Η Autohellas είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ και μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη Aegean.

Η Hyundai Hellas πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Οργανώνοντας ένα δίκτυο 41 Εξουσιοδοτημένων Διανομέων προχωρά στη δημιουργία νέων πελατοκεντρικών υπηρεσιών υψηλής προσθετικής αξίας τόσο στην πώληση όσο και στο μετά από αυτήν (after sales) στάδιο. Ψηφιοποιεί τις λειτουργίες της, αναλύει τις τάσεις και με ταχύτητα προχωρά στις προκλήσεις της αυτοκίνησης του αύριο. Ταυτόχρονα προχωρά και στη διάθεση υψηλής τεχνολογίας υβριδικών αυτοκινήτων καθώς και αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της σειράς Ν, μετουσιώνοντας σε απτή πραγματικότητα τη φιλοσοφία της μάρκας HYUNDAI. To Modern Premium.

Η Hyundai διεθνώς

Η εταιρεία Hyundai Motor Company ιδρύθηκε το 1967 και ηγείται του Hyundai Motor Group, μιας καινοτόμου επιχειρηματικής δομής ικανής σε παγκόσμιο επίπεδο να χειρίζεται παραγωγικούς πόρους από τη βαριά χαλυβουργία και ναυπηγική ως τα αυτοκίνητα. Οντας ο 5ος μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων παγκόσμια, η HYUNDAI MOTOR GROUP αποτελείται από:

 • 2 εταιρείες αυτοκινήτων
 • 3 εταιρείες κατασκευής χάλυβα
 • 14 εταιρείες στο ναυπηγικό και κατασκευαστικό τομέα
 • 23 άλλες εταιρείες στους τομείς υψηλής τεχνολογίας, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, παραγωγής και διάθεσης ανταλλακτικών, λογισμικού, υπηρεσιών διακίνησης, κλπ

Με στρατηγική κατεύθυνση το «Μοντέρνο Premium – Modern Premium» η HYUNDAI αναπτύσσει μια νέα σειρά αυτοκινήτων:

 • υψηλού σχεδιασμού με πολλαπλές βραβεύσεις παγκοσμίως
 • μοναδικής ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστίας που της επιτρέπουν να προσφέρει 5-ετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων και να την κατατάσσουν μόνιμα στις
  κορυφαίες αξιόπιστες μάρκες στις έρευνες της JD Power
 • προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας και συνδεσιμότητας
 • πρωτοπόρων κινητήρων, είτε εσωτερικής καύσης είτε υβριδικών και ηλεκτρικών, με αιχμή του δόρατος αυτόν των κυψελών υδρογόνου (Fuel Cell)
 • κορυφαίων επιδόσεων και οδηγικών χαρακτηριστικών υπό την αιγίδα της Hyundai Motorsport που ονομάζονται ως «Ν»

Με κεντρική επιδίωξή της την ανάδειξή της ως κορυφαίου κατασκευαστή αυτοκινήτων, η HYUNDAI προκαλεί τους παραδοσιακούς τρόπους σκέψης και επεκτείνεται στην ανάπτυξη, εφαρμογή και ενσωμάτωση τεχνολογιών που να διατίθενται σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων -από τα μικρά αυτοκίνητα πόλης έως τα μεγάλα πολυτελή SUV. Να μην είναι η απόλαυση αυτών των τεχνολογιών προνόμιο μόνο εκείνων των οδηγών που ξοδεύουν αρκετά χρήματα για την αγορά του HYUNDAI αυτοκινήτου τους. Η φιλοσοφία της αυτή την έχει οδηγήσει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς αύξησης πωλήσεων και μεριδίων αγοράς τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

Δείτε περισσότερα

Βίντεο

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση