Δραστηριότητες

Βελμάρ – Δίκτυο Λιανικής Πώλησης Αυτοκινήτων

Η ΒΕΛΜΑΡ (Autotechnica Hellas ATEE) είναι θυγατρική της εισηγμένης στο ΧΑΑ Autohellas η οποία είναι μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη Aegean.

Η ΒΕΛΜΑΡ είναι η επώνυμη επιλογή στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 39 χρόνια, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη. Το όνομα και η εγγυημένη αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών After Sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, φανοποιείο).

Η ΒΕΛΜΑΡ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, είναι επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων 14 μαρκών: FORD, OPEL, SAAB, SEAT, VOLVO, HONDA, MITSUBISHI, ALFA ROMEO, FIAT, ABARTH, HYUNDAI, KIA, BMW και MINI σε 33 σημεία εξυπηρέτησης (έκθεση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αλλά και συνεργείων) σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη.

Οι μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει η ΒΕΛΜΑΡ αντικατοπτρίζουν τη νέα εποχή της εταιρείας. Η ΒΕΛΜΑΡ έχει τα εφόδια και την υποστήριξη του Ομίλου και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς, επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά τη συνεχή ανοδική πορεία της.

 

 

Πωλήσεις Μεταχειρισμένων – Stock Center

Αναφορικά με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα η ΒΕΛΜΑΡ προχώρησε στη δημιουργία ενός Πρότυπου Κέντρου Μεταχειρισμένων με την επωνυμία Stock Center.

Το Stock Center εγγυάται και προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα και τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

Στο Stock Center οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο με τους όρους ενός καινούριου, ενώ είναι το μοναδικό κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα που παρέχει:

5πλή εγγύηση

  • Καλής Λειτουργίας,
  • Πραγματικών χλμ.
  • Ατρακάριστου
  • Επιστροφής Χρημάτων
  • Καλύτερης Τιμής!
TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση