Δραστηριότητες

Βελμάρ – Δίκτυο Λιανικής Πώλησης Αυτοκινήτων

Η Βελμάρ (Αutotechnica Hellas MATEE), είναι θυγατρική της εισηγμένης στο ΧΑΑ Autohellas η οποία είναι μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη AEGEAN.

Η Βελμάρ είναι η επώνυμη επιλογή στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη. Το όνομα και η εγγυημένη αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών After Sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, φανοποιείο).

Η Βελμάρ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, είναι επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων 13 μαρκών: FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, ALFA ROMEΟ, JEEP, FIAT, ABARTH, HYUNDAI, KIA, SAAB, BMW, ΜΙΝΙ και μοτοσικλετών ΒΜW MOTORRAD με σημεία εξυπηρέτησης (έκθεση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αλλά και συνεργείων) σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη.

Οι μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει η Βελμάρ αντικατοπτρίζουν τη νέα εποχή της εταιρείας. Η Βελμάρ έχει τα εφόδια και την υποστήριξη του Ομίλου και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς, επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά τη συνεχή ανοδική πορεία της.

 

 

Πωλήσεις Μεταχειρισμένων – Stock Center

Αναφορικά με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα η Βελμάρ προχώρησε στη δημιουργία ενός Πρότυπου Κέντρου Μεταχειρισμένων με την επωνυμία Stock Center.

Το Stock Center εγγυάται και προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα και τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

Στο Stock Center οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο με τους όρους ενός καινούριου, ενώ είναι το μοναδικό κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα που παρέχει:

5πλή εγγύηση

  • Καλής Λειτουργίας,
  • Πραγματικών χλμ.
  • Ατρακάριστου
  • Επιστροφής Χρημάτων
  • Καλύτερης Τιμής!
TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση