Δραστηριότητες

Κύπρος

Στην Κύπρο, η Autotechnica (Cyprus) Ltd., θυγατρική της Autohellas, δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων μέσω των σημάτων της Hertz και της Firefly, αλλά και στις πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω του Stock Center Κύπρου.

Η Hertz αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Rent a Car στην Κύπρο, με βάση τα οικονομικά της μεγέθη, την εμπειρία και το μέγεθος του στόλου των οχημάτων που διαχειρίζεται. Λειτουργεί στο νησί για περισσότερα από 40 χρόνια στο πλαίσιο μιας συμφωνίας Franchise με την Hertz International. Το 2005, η Autohellas εξαγόρασε το franchise της Hertz και δραστηριοποιείται στο νησί στους τομείς της Βραχυχρόνιας και της Μακροχρόνιας Μίσθωσης οχημάτων.

Η Firefly ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 με σκοπό να προσφέρει μια αξιόπιστη και οικονομική λύση στην ενοικίαση αυτοκινήτου, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Λειτουργεί μέσω των γραφείων της Hertz, ενώ οι πελάτες εξυπηρετούνται από το ίδιο έμπειρο προσωπικό.

Την ίδια στιγμή, με τη δημιουργία του Stock Center, ενός νέου Πρότυπου Κέντρου Μεταχειρισμένων, ο Όμιλος επέκτεινε τη δραστηριότητά του και στις πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση