Βιώσιμη Ανάπτυξη

Κοινωνία

Καθώς η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της Εταιρείας, αποτελεί καθήκον για την Autohellas η συνεισφορά στην κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο. Με την κοινωνική προσφορά προκύπτουν παράλληλα πολλαπλά οφέλη για τον τουρισμό, την απασχόληση, τις τοπικές κοινωνίες και τα έσοδα του δημοσίου.

  • Στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων

Μέσω δωρεών και χορηγιών o Όμιλος Autohellas στηρίζει τις ευαίσθητες και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Μεταξύ άλλων ενεργειών για το έτος 2017, χαρακτηριστικά παραδείγματα της κοινωνικής προσφοράς αποτελούν οι δωρεές που έχουν παρασχεθεί στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας, στους «Φίλους ΠΙΚΠΑ Βούλας Πεντέλης» και στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

  • Στήριξη εκπαίδευσης και έρευνας

Το 2017, η Autohellas στήριξε με δωρεές το ALBA Κολλέγιο Διοίκησης επιχειρήσεων καθώς και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης, είχε ενεργή συμμετοχή στην εκπαίδευση των νέων με δυνατότητα πρακτικής εργασίας στα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα.

  • Στήριξη της τοπικής κοινωνίας και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας

Ο Όμιλος υποστηρίζει έμπρακτα την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας με δωρεές και χορηγίες. Το 2017 ήταν χορηγός στην ταινία/ βιογραφία «Νίκος Καζαντζάκης», ενώ στο παρελθόν έχει προσφέρει χορηγίες σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές για την ελληνική ιστορία.

Η στήριξη του Ομίλου Autohellas στην τοπική κοινωνία αποδεικνύεται στην πράξη μέσα από την ετήσια κάλυψη του κόστους και των εργασιών επισκευής μέρους του στόλου των υπηρεσιακών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας και με δωρεές στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σταθερά από το 2012. Παράλληλα ο Όμιλος Autohellas στηρίζει με εισφορές τον Δήμο Κηφισιάς.

  • Προώθηση του αθλητισμού

O Όμιλος Autohellas, μέσω των εταιρειών του είναι χορηγός της Κ.Α.Ε. Κηφισιάς, επίσημος υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Ψυχικού, διετέλεσε υπερήφανος υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και του προγράμματος «Ελλάδα Μπορείς», ενώ έχει υπάρξει και μεγάλος υποστηριχτής της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της Autohellas είναι υψηλής ποιότητας, σε όλα τα στάδια της ενοικίασης ενός αυτοκινήτου, από την επιλογή, την κράτηση, την εξυπηρέτηση του πελάτη στους σταθμούς, μέχρι την επιβράβευση των μελών των προγραμμάτων Hertz Gold Plus Rewards και Fly and Drive το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Aegean Airlines και την Olympic Air.

Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στις υπηρεσίες της Autohellas, που παρέχουν τεχνολογικά προηγμένες επιλογές στον πελάτη όπως η πρωτοποριακή online πλατφόρμα για τη διαχείριση του στόλου αλλά και το κλείσιμο ραντεβού για συντήρηση ή επισκευή του οχήματός τους σε ένα από τα συνεργαζόμενα συνεργεία, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet τους. Ταυτόχρονα οι πελάτες απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια για την εξοικονόμηση χρόνου κατά τις διαδικασίες κράτησης ενός αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή το τηλεφωνικό κέντρο του Ομίλου απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό για να εξυπηρετεί, διαχειριστή κρατήσεις και αιτήματα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ήμερες το χρόνο. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου η Autohellas είναι ενεργή παίρνοντας μέρος στον ανοιχτό διάλογο με το κοινό, απαντώντας σε ερωτήματα, ενημερώνοντας το για τυχόν εξελίξεις και νέα.

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση