Δραστηριότητες

Βουλγαρία

Ενοικίαση Αυτοκινήτων

Η Autotechnica Ltd. λειτουργεί και διαχειρίζεται το franchise της Hertz στην Βουλγαρία από το 2003.

Η Hertz Βουλγαρίας κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων -τόσο σε Βραχυχρόνιες όσο και Μακροχρόνιες Μισθώσεις- αποτέλεσμα του εντατικού επενδυτικού προγράμματος του Ομίλου, των παρεχόμενων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του άρτια καταρτισμένου προσωπικού, των άριστα συντηρημένων οχημάτων και της ισχυρής διεθνούς παρουσίας της Hertz.

Επίσης, η Autotechnica Ltd. διαχειρίζεται το franchise ακόμα τριών πιο οικονομικών εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων: της Thrifty, της Dollar και της Firefly. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και παρέχει στους πελάτες μια ευρεία γκάμα επιλογών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, και διαθέτει σταθμούς στις κυριότερες πόλεις της Βουλγαρίας: Σόφια, Βάρνα, Μπουργκάς, Ομπζόρ και Πλόβντιβ.

Εισαγωγή, Διανομή & Πώληση Αυτοκινήτων

Εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτων, η Autotechnica Ltd. ασχολείται στην Βουλγαρία και με την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων SEAT, αλλά και με τις πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω του Stock Center Βουλγαρίας.

Ο στόλος σήμερα περιλαμβάνει περισσότερα από 2.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε 11 διαφορετικές κατηγορίες, ιδιοκτησίας και συντήρησης εταιρειών του Ομίλου Autohellas. Όλα τα οχήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα.

Εταιρείες

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση