Δραστηριότητες

FIAT Professional

Η FIAT Professional στην Ελλάδα

Η Italian Motion είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της FIAT Professional στην Ελλάδα. Η Italian Motion, από το 2023, ανήκει κατά 51% στην Autohellas. Η Autohellas είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ και μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη Aegean.

Η FIAT Professional διεθνώς

Ο βραχίονας επαγγελματικών μοντέλων της ιταλικής μάρκας ονομάζεται FIAT Professional και κατέχει ηγετική θέση στο εν λόγω κομμάτι της αυτοκινητοβιομηχανίας. Διαθέτει στην γκάμα της μοντέλα όπως το Ducato που έχει ταυτίσει το όνομά του με την κορυφαία ικανότητα και αξιοπιστία, ενώ οι πολυάριθμες επιλογές που περιλαμβάνουν τα Panda Van, Fiorino Van, Doblo και Scudo εγγυώνται στον κάθε επαγγελματία ότι θα βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Διαθέσιμες σε σχεδόν αμέτρητες εκδόσεις μήκους, μεταξονίου και ύψους, τα μοντέλα της FIAT Professional ανταποκρίνονται σε όλες τις μεταφορικές ανάγκες, εξασφαλίζοντας στον οδηγό τους ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τις κλασικές εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης, τα Ducato, Doblo και Scudo έχουν εμπλουτίσει την γκάμα τους με αμιγώς ηλεκτρικές εκδοχές, ιδανικές για μεταφορές στο αστικό περιβάλλον χωρίς να εκπέμπονται ρύποι.

Δείτε περισσότερα

Βίντεο

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση