Νέα & Ανακοινώσεις

Βράβευση στα True Leader Αwards της ICAP

Σε ηγέτιδα εταιρεία αναδείχθηκε η Autohellas Hertz για το 2016

Σε «True Leader» αναδείχθηκε η Autohellas Hertz στην 7η διοργάνωση «True Leaders Awards» της ΙCAPγια τη χρονιά 2016, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών θεσμικών εκπροσώπων αλλά και διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων.
Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2016, μόνο 68 Εταιρείες και Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν.
Η διάκριση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης και διαρκούς ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας της Autohellas Ηertz, η οποία βασίστηκε σε συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια. Σύμφωνα με αυτά η Autohellas Hertz, αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες του 2016, συμπεριλαμβάνεται στις εταιρίες που το ίδιο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αυξήσουν το προσωπικό τους και τις θέσεις εργασίας τους, βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου τους βάση του κύκλου εργασιών τους, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει σημειώσει εξαιρετική άνοδο των οικονομικών και αναπτυξιακών της μεγεθών. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών αυξήθηκε από 141,2€εκ. το 2015 σε €,161,4€ εκ. το 2016 και σήμερα η Autohellas Hertz αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στη χώρα μας. Αντίστοιχη ήταν η αύξηση του κύκλου εργασιών του Ομίλου Autohellas από 182,9€ εκ. το 2015 σε 264,8€ εκ. το 2016. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, και διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης. Έχοντας το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης όλων των brand names της Hertz International (Hertz, Thrifty, Dollar, Firefly) η Autohellas αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως. Επίσης το 2016 και μετά την απορρόφηση των εταιρειών Τεχνοκάρ και Βελμάρ η Autohellas ξεκίνησε την δραστηριότητα της στην εισαγωγή και εμπορεία αυτοκινήτων.

Η λαμπρή τελετή παρουσιάστηκε από την δημοσιογράφο Έλενα Τσαγκά και σε αυτή συμμετείχαν κοντά στα 400 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς. Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Aντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Μιχάλης Σιαμίδης, Αντιπρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Νικήτας Κωνσταντέλλος , Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και από την Global Finance o κ. Μιχάλης Μαδιανός.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Autohellas Hertz o κ. Ευάγγελος Φυτάλης, Εμπορικός Διευθυντής Operating Leasing της Autohellas Hertz.

 

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση