Νέα & Ανακοινώσεις

Βράβευση του Κ. Θεόδωρου Βασιλάκη στο 4ο ALBA Business Unusual Award

Ο Πρόεδρος του ομίλου μας κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, βραβεύτηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου, ως ένας από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες του σήμερα, με το βραβείο «Business Unusual Award» που απονέμεται κάθε δυο χρόνια από το ALBA Graduate School. H τέταρτη κατά σειρά τελετή, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου παρευρέθηκαν περισσότερες από 290 εξέχουσες προσωπικότητες της επιχειρηματικής κοινότητας, στελέχη επιχειρήσεων, πολιτικοί, και ακαδημαϊκοί.

Αυτή τη χρονιά το ALBA επέλεξε να αναδείξει τον κ. Θ. Βασιλάκη διότι αποτελεί τον ορισμό του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, όντας ένας άνθρωπος που με τη δύναμη, τη σκληρή δουλειά, την επιμονή, το πάθος, τις ηθικές αξίες και το όραμα του έχει διαπρέψει στον επιχειρηματικό κόσμο τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Ο ίδιος βρίσκεται πίσω από την επιτυχία των αεροπορικών εταιρειών Aegean και Olympic Air, της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Autohellas – Hertz η οποία εκτός από την Ελλάδα δραστηριοποιείται σε ακόμα 7 χώρες (Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία και Κροατία), καθώς και της εταιρείας λιανικής αυτοκινήτων Autotechnica-Velmar. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προώθηση του τουρισμού των γκόλφερ στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα γήπεδο διεθνών προδιαγραφών για το άθλημα στη Χερσόνησο της Κρήτης, το «Crete Golf Club» και καθιερώνοντας το 1ο διεθνές τουρνουά γκολφ «Aegean Airlines Pro – Am» στην Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ALBA, κ. Νίκος Εμπέογλου, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων τόνισε πως ένα βασικό στοιχείο της επιτυχίας του Θεόδωρου Βασιλάκη είναι «το πάθος και η αγάπη του για την Ελλάδα, την ομορφιά της, τους θησαυρούς της». Ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, κατά τη διάρκεια της δικής του ομιλίας, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα: «Συνοπτικά, η επιτυχία μας βασίστηκε στα ακόλουθα: Όραμα, Σκληρή δουλειά, Δια βίου εκπαίδευση, Προσήλωση στην ποιότητα και καινοτομία και Πίστη στον άνθρωπο, στον Έλληνα και τα προσόντα του. Σήμερα, εξακολουθούμε να επιχειρούμε σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στην εξέλιξη και την ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και η διατήρηση της οικονομικής μας ευρωστίας, ώστε να ανταποκριθούμε στο μεγάλο διεθνή ανταγωνισμό. Παράλληλα, προβάλουμε με όλους τους τρόπους τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας και ότι μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες.» Τέλος, ο ίδιος αφιέρωσε το βραβείο στο ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών του ομίλου του.
TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση