Νέα & Ανακοινώσεις

Βράβευση στα True Leader Αwards 2017 της ICAP

Σε ηγέτιδα εταιρεία αναδείχθηκε η Autohellas Hertz για το 2017

Σε «True Leader» αναδείχθηκε η Autohellas Hertz στην 8η διοργάνωση «True Leaders Awards» της ΙCAPγια τη χρονιά 2017, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών θεσμικών εκπροσώπων αλλά και διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων.
Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2017, μόνο 70 Εταιρείες και Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν.
Η διάκριση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης και διαρκούς ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας της Autohellas Ηertz, η οποία βασίστηκε σε συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια. Σύμφωνα με αυτά η Autohellas Hertz, αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες του 2017, συμπεριλαμβάνεται στις εταιρίες που το ίδιο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αυξήσουν το προσωπικό τους και τις θέσεις εργασίας τους, βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου τους βάση του κύκλου εργασιών τους, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει σημειώσει εξαιρετική άνοδο των οικονομικών και αναπτυξιακών της μεγεθών. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών αυξήθηκε από 161,4€εκ. το 2016 σε 189,1€εκ. το 2017 και σήμερα η Autohellas Hertz αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στη χώρα μας. Αντίστοιχη ήταν η αύξηση του κύκλου εργασιών του Ομίλου Autohellas από 264,8€ εκ. το 2016 σε 340,6€ εκ. το 2017. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, και διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης. Έχοντας το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης όλων των brand names της Hertz International (Hertz, Thrifty, Dollar, Firefly) η Autohellas αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως.

Η λαμπρή τελετή παρουσιάστηκε από τη Reputation Management and Communications Specialist κα Κατερίνα Γκαγκάκη και σε αυτή συμμετείχαν 300 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς. Τα βραβεία τα απένειμαν ύστερα από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), Μιχάλης Σιαμίδης, Αντιπρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Autohellas Hertz o κ. Ευάγγελος Φυτάλης, Εμπορικός Διευθυντής Operating Leasing της Autohellas Hertz.

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση