Νέα & Ανακοινώσεις

Η Hertz ξεχώρισε με την παρουσία της στο Cargo Truck & Van Expo 2017

Η έκθεση Cargo Truck & Van Expo 2017, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στο Metropolitan Expo από 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 6ης διεθνούς έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017.

Στη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουμε ως HertzAutohellas: AdVANtage , Rent a Van, και Ενοικίασης Μηχανημάτων. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών & logistics στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Πιο αναλυτικά:

  • Η υπηρεσία AdVANtage,  δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες  για ακόμη καλύτερη οργάνωση και τις απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών,  πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.
  • Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27€/ημέρα για μια 3ήμερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.
  • Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, εκμεταλλευόμενη τα 45 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο διεθνώς, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας για μίσθωση -από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.

Ιδιαίτερη απήχηση κατά την διάρκεια της έκθεσης είχε η υπηρεσία adVANtage Pro που απευθύνεται αποκλειστικά στους ελεύθερους επαγγελματίες, με κύρια πλεονεκτήματα τη χρηματοδοτική δυνατότητα που προσφέρουμε, αλλά και τα ευέλικτα προγράμματα υπηρεσιών που προσαρμόζονται ανά περίπτωση σύμφωνα με τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Ως Autohellas διαθέτουμε τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων Van και κατέχουμε κυρίαρχη θέση στον τομέα της Βραχυχρόνιας και Μακροχρόνιας μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου.

Για επαγγελματικές λύσεις εμπιστευθείτε τη Hertz!

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση