Νέα & Ανακοινώσεις

Η Autohellas Hertz στηρίζει έμπρακτα τον οργανισμό το Χαμόγελο του Παιδιού!

Στo πλαίσιo του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), η Autohellas Hertz, εταιρεία με ηγετική παρουσία στο χώρο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα για περισσότερο από 50 χρόνια , απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και στις φετινές εορτές των Χριστουγέννων, στηρίζοντας τις ανάγκες του «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την εορταστική περίοδο , η Autohellas Hertz προχώρησε σε δράση στήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας το ποσό των 10.000€ με σκοπό να καλύψει σημαντικό μέρος των εξόδων μετακίνησης των παιδιών για όλο το χρόνο.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κος Δημήτρης Μαγγιώρος και ο Εμπορικός Διευθυντής Leasing κος Ευάγγελος Φυτάλης, παρέδωσαν την επιταγή των 10.000€ στον Πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους σε ένα από τα σπίτια του οργανισμού, στα Μελίσσια, ενώ παράλληλα χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά μοιράζοντας δώρα.

Ο κος Μαγγιώρος τόνισε, ότι το 2018 η εταιρεία Autohellas Hertz θα είναι αρωγός στις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλει ουσιαστικά στο έργο του.

TOP
Close

Πληκτρολογείστε για αναζήτηση